PADI Serbest Dalış

PADI Serbest Dalış

Profesyonel dalış eğitmenleri birliği (PADI) 50 yılı aşan birikimi ile Dünya’da 26 milyon kişiyi sualtı ile tanıştıran bir eğitim kurumu. Bu bilinirliği ile markalaşan PADI Dünya’ya dalışı öğreten kurum olarak adlandırılmaktadır.
PADI, Dünya Dalış Eğitimi pazarının % 75 ine sahip olan ve her yıl 1.000.000. (bir milyon) un üzerinde dalıcı yetiştiren, 137.000. in üzerinde dalış profesyoneli ve 6.600. ün üzerinde dalış merkezi ile hizmet vermektedir.
PADI, Serbest dalış programına 2015 yılında başladı ve dünyadaki en popüler serbest dalış eğitim sistemi haline geldi! Bunun nedenleri yüksek güvenlik standartları, eşsiz eğitim sistemi, en iyi pazarlama ve Dünyanın önde gelen dalış örgütü olma pozisyonu!
Başlangıç seviyesinden Eğitmen seviyelerine kadar tüm eğitimler uluslararası kalite ve standartlara bağlıdır.

Dünya’nın en iyi başarılı sporcuları, eğitmenlerini bünyesinde barındıran PADI sizlere eşsiz bir bilgi hazinesi sunar. Bu bilgiler ile sualtında güvenli ve keyifli bir dalış hayatı sürdürebilirsiniz.
Eğitimlerdeki en temel esas güvenlik kurallarıdır. Bu kurallar her seviye eğitimde geliştirilip öğrencinin kurtarma becerileri ve ilk yardım konusunda ustalaşması sağlanır. PADI serbest dalış eğitimlerinde amaç daha derine dalmak ya da daha uzun süre sualtında vakit geçirmekten öte daha güvenli dalış yapmaktır. Eğitimin ana hususlarından biri de hırslarımızdan uzak durmaktır. Çünkü eğitimimizin temelinde suda keyif almak vardır. Hırslarına yenik düşen insanların suda zarar görebileceğini her zaman savunmaktayız.
PADI Project AVARE iş birliği ile doğanın korunması, denizlerde sürdürülebilir yaşamı, çevre kirliliği ile mücadele, nesli tehlike altında olan türleri koruma konularında da oldukça hassastır. Serbest dalış eğitimlerimizde doğaya saygı duyan, denizlerimizi koruyan bireyler yetiştirmek ilk hedefimizdir.
BU BÜYÜK AİLENİN BİR PARÇASIDA SEN OL!

Yanlış Nefeslenme Hiperventilasyonİnsan Vücudundaki Büyük Mucize-Memeli Dalış Refleksi!